Minime

Add magad!

Szomorú a nagyi, mert ritkán találkoztok? Érezted már úgy, hogy legszívesebben zsebrevágnád és magaddal vinnéd a kedvesed? Tetszene, ha az esküvői tortán lévő párt rólatok mintáznák? Örülnél, ha totyogó gyermeked édes kis lábacskájára nem csak fényképről emlékezhetnél? Ha bármelyik kérdésre a válaszod igen, a minime termékcsaládunk tagjait imádni fogod.

LikeME

Mindenki egy és megismételhetetlen, mégis, gyakran jó lenne egyszerre több helyen lenni. Ha megsokszorozni nem is tudunk, de 10 centis, élethű másodat szívesen elkészítjük, hogy odaadhasd ajándékba azoknak, akik szeretnek.

Kiváló, valóban egyedi, ajándékötlet anyukáknak, nagyiknak! Olyasvalami, amiből tutira nincs nekik még egy otthon és garantáltan örülni fognak neki. Mire vársz még? Hívj minket időpontért és add magad ajándékba!

LoveME

A szerelem örök, s minden örök szerelem megérdemli, hogy szobrot állítsanak neki. A LOVEME egy páros, 10 cm magasságú élethű testszobor, mely Téged ábrázol kedveseddel. Gyertek el óbudai műhelyünkbe, s mi beszkenneljük egy szerelmes pillanatotokat, melyet örök emlékül eltehettek, vagy akár az esküvői tortátok tetejére is felrakhattok.

Páros szobrokat persze nem csak szerelmesekről készítünk! Hozd el anyukádat, gyermekedet, vagy a legjobb barátnődet, s mi kézzelfoghatóvá tesszük összetartozásotok emlékét!

MaME

A várandósság 9 hónapja sok nő életének legszebb időszaka. Sokan mondják azt, hogy a kismamák szinte kivirulnak, gyönyörűek lesznek, átszellemülnek a várakozás hónapjaiban. Minden várandósság egy és megismételhetetlen dolog, melyre jó visszaemlékezni.

A MaMe egy élethű, 10 centi magas, egészalakos szobor Rólad, mely megörökíti, milyen csinos és boldog is voltál a pocakoddal. A hozzá szükséges szkennelés elkészítése néhány perc, de a MaMe egy egyedi és valóban örök emléket állít annak a gyorsan elrepült néhány hónapnak, amíg Őt vártad.

BébIM

A kisbabák hihetetlenül gyorsan nőnek. Észre sem veszed, s az apró újszülöttből izgő-mozgó kisgyerek, majd lakli kamasz lesz. Őrizd meg a pillanatot! Örökítsd meg gyermeked apró lábacskáit, kezecskéit eredeti méretben, hogy évek múlva együtt csodálkozhassatok rá, milyen kicsi is volt!

A BÉBIM egy valós méretű testrész (láb vagy kéz) szobor, mely környezetbarát polimerből készül 3D technológiával. Kisbabád lábacskájáról vagy kezecskéjéről 3D szkenner segítségével egy digitális modellt készítünk, melyet némi utómunka után 3D-ben kinyomtatunk.

A szkennelés alig néhány percet vesz igénybe, s semmilyen káros vagy kellemetlen hatással nem jár.

FaMEly

A család az egyik legfontosabb dolog a világon. Legyetek akár csak kétfős kis család vagy sok-sok rohangáló csemetével büszkélkedő nagycsalád, a FaMEly egy remek ajándék lehet számotokra. A 3D technológiával előállított miniszobor Titeket ábrázol, s megörökíti a család egy boldog, harmonikus együtt töltött percét. Tegyétek el emlékbe, milyen aranyosak voltatok együtt a srácokkal, amikor még kicsik voltak. Vagy készítsetek egy valóban egyedi és garantáltan nyerő ajándékot a Nagyinak.

3D nyomtatással készülő, valósághű, megfizethető árú miniszobor Rólatok: ez a FaMEly. További tudnivalókért és megrendelésért keress minket elérhetőségeinken

HalfME

Arisztotelész, Ady Endre, George Washington. Mi bennük a közös? Az emberiség történelmének kiemelkedő alakjai: igazi ikonok, akiknek számos műalkotás állít emléket.

Lépj be Te is a ’nagy emberek’ klubjába, s készítess magadról mellszobrot. Bár lehet, hogy még nem érted el azt az eredményt, amellyel bekerülsz a történelemkönyvekbe, de biztosan van legalább egy valaki, aki szívesen kitenne egy Téged ábrázoló szobrot mondjuk az íróasztalára.

A HalfME nem csak személyes ajándéknak kitűnő, lehet például díj művészeti pályázaton, meglepetés ajándék kollega nyugdíjba vonulásakor vagy éppen valamilyen kimagasló szakmai eredményt elért kortárs (kutató, művész) számára kedves figyelmesség.

A 3D technológiának köszönhetően, gyorsan, kedvező áron és élethű minőségben készíthető dísztárgy, melynek megrendelési tudnivalóiért hívd a +36 70/300 2698-at vagy írj az info@scaprimo.com-ra.

Az elkészült digitális modellt tároljuk, így, ha később továbbiakat szeretnél (a nagyiknak, nagynéniknek, keresztmaminak stb.) ajándékozni, elég ha e-mailben megrendeled, s mi kinyomtatjuk neked.